Studio OMNIVOOR klant worden?

Printshop Studio OMNIVOOR in Rotterdam, sinds 1985. Thuis studio: Kortebrantstraat 18 C in Rubroek te Kralingen-Crooswijk. Printen & kopiëren kleur & zwart tot papierformaat SR-A3, 32x45 cm.

Dozen

vouwdoos wit

Dozen

Vouwdoos wit

Wij leveren grotere print- en kopieer opdrachten af in mooie witte A4 vouwdozen. In deze dozen past bijna een heel pak A4 papier. De dozen zijn prima bruikbaar voor het overzichtelijk opbergen van al uw documenten. Hoogte van de doos is 4,5 cm. Een prachtig resultaat als u liever geen ordners wilt gebruiken.

Brievenbusdoos wit

Als een enveloppe niet groot genoeg is, is een brievenbusdoos een goede oplossing. Met speciale platte witte brievenbosdozen formaat 350 x 250 x 28 mm verstuurt u uw kostbare print- of drukwerken tegen het busbezorgingstarief. Enige nadeel: de inhoud groter dan A4 moet gevouwen worden.

Posterdoos bruin

Voor het vervoeren of overhandigen van kleine oplages SRA3-affiches, zoals een plattegrond, aankondigingsposter of een creatief artwork. De affiches kunnen opgerold worden en in de koker geschoven worden. Hierdoor blijven de affiches goed beschermd. De posterdoos is aan beide zijden te sluiten ter bescherming. De posterdoos is meedere keren te gebruiken en op te vouwen om plat te bewaren. Met de handzame posterdoos met diameter 7 cm. en lengte van 45 cm. kunnen uw affiches tegen postpakket tarief worden verzonden via PostNL.

Verzenddoos bruin

Voor de verzending van grotere formaten, bijvoorbeeld kalenders op SR-A3 formaat gebruik je deze postverpakking met zelfklevende sluiting waarbij de hoogte aanpasbaar is van 10 tot 60 mm. Met deze ijzersterke schokbestendige verzenddozen formaat 455 x 320 x 70 mm. komt de inhoud onbeschadigd aan. Verzending middels PostNL voor het postpakket tarief.

Visitekaartdoos

Onze visitekaartjes zijn geschikt om in onze visitekaartdozen te plaatsen. De visitekaartdozen zijn gemaakt van doorschijnend hard plastic. Het formaat van de visitekaartdoos is 92 x 61 x 40 mm.

  • Vouwdoos geschikt om prints in te bewaren
  • Brievenbusdoos geschikt voor versturen van maximaal A4 prints
  • Bij brievenbusdoos dienen prints groter dan A4 gevouwen worden
  • Posterdoos geschikt voor het meenemen van prints
  • Verzenddoos bruin geschikt voor plano SR-A3 verzending, zoals kalenders
  • Visitekaartdoos stevig door hard plastic

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

Onze prijslijst in exclusief B.T.W. is met een PDF viewer zoals Adobe Reader te bekijken.

Print prijzen weten per papiersoort, aantal vel & formaat? Raadpleeg onze Papier Print Prijzen tool!

Contactgegevens

Kortebrantstraat 18C

  • BTW: NL093861916B01
  • KvK: 24157595

Openingstijden

maandag:
18:00 - 20:00
dinsdag:
13:00 - 20:00
woensdag:
gesloten
donderdag:
13:00 - 20:00
vrijdag:
18:00 - 20:00
zaterdag:
gesloten
zondag:
12:00 - 19:00

Bij voorkeur op afspraak.

Social media

© 2018 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ideal ksart