Studio OMNIVOOR klant worden?

Printshop Studio OMNIVOOR in Rotterdam, sinds 1985. Thuis studio: Kortebrantstraat 18 C in Rubroek te Kralingen-Crooswijk. Printen & kopiëren kleur & zwart tot papierformaat SR-A3, 32x45 cm.

Machines en apparatuur

Xerox office en grafische laserprinter
Wij printen & kopiëren digitaal met twee Xerox laserprinters, in full color of zwart-wit. Onze laserprinters printen met CMYK tonerpoeders, tot SR-A3 formaat.

Kleuren
Wij printen standaard RGB als sRGB & CMYK als Fogra39-afdruk. Het RGB kleurenspectrum is groter dan CMYK, waardoor we voor ons digitaal drukwerk sRGB adviseren.

Beprintbare papiersoorten
Wij printen op materialen die binnen onze specificaties vallen. Wij behouden ons het recht voor om door u meegenomen materialen niet te beprinten. Bekijk een overzicht van door ons beprintbare media. Voor een impressie van onze papiersoorten, raadpleeg ons Papier Modellenboekje.


Elektrische stapelsnijmachine
Wij hebben een professionele elektrische stapelsnijmachine waarmee we schoonsnijden en aflopend drukwerk kunnen leveren. De stapelsnijmachine heeft een nauwkeurigheid van 0,1 mm. Een stapel van maximaal 3,5 cm. is in één keer te laten snijden. De maximale snijbreedte is 44 cm.


Inbind- en hechtmachines
Wij hebben elektrische en handmatige inbindmachines voor dubbele staaldraad (wire-o), kalendersysteem, thermisch inbinden (Ibico voorgelijmde kaften), comb (Fellowes) en perforators. Wij hebben elektrische en handmatige hechtmachines om prints te hechten en nieten. Geschikt voor zadelhechten en blokhechten. Hierdoor zijn door ons handouts en/of boekjes te realiseren.


Plastificeer- en sealmachines
Printwerk lamineren wij met een professionele en hobbymatige plastificeermachine. Geschikt voor lamineerhoezen maximaal formaat A3 en dikte (2 maal) 75 tot en met 125 micron. Voor het inpakken van door ons gemaakte producten hebben wij een handmatige sealmachine. Hierdoor zijn bijvoorbeeld kalenders in te pakken.


Snijplotter
Wij hebben een hobbymatige snijplotter, waarmee wij momenteel experimenteren om folie met een drager en papier te snijden. Het maximaal te snijden formaat is 12 inch.

Onze prijslijst in exclusief B.T.W. is met een PDF viewer zoals Adobe Reader te bekijken.

Print prijzen weten per papiersoort, aantal vel & formaat? Raadpleeg onze Papier Print Prijzen tool!

Contactgegevens

Kortebrantstraat 18C

  • BTW: NL093861916B01
  • KvK: 24157595

Openingstijden

maandag:
18:00 - 20:00
dinsdag:
13:00 - 20:00
woensdag:
gesloten
donderdag:
13:00 - 20:00
vrijdag:
18:00 - 20:00
zaterdag:
gesloten
zondag:
12:00 - 19:00

Bij voorkeur op afspraak.

Social media

© 2018 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ideal ksart